Livets Omveje

Mit navne er Simone Villumsen. Jeg er 28 år gammel og til daglig bor jeg sammen med min forlovede i Løgstrup, sammen med vores cockerspaniel Alfred.

Tilbage i 2018 blev jeg faglært landmand med speciale i kvæg og har arbejdet som fodermester. Nu tænker du sikkert.. “Var hun ikke sexolog og parterapeut?”

Og jo! Du har ikke klikket forkert. Jeg var blot oppe at slås med en ko og der endte mine dage i stalden rimelig brat. En knæskade sætte ligesom en stopper for tidlige morgner, sene aftner og påsætning af malkemaskiner.

Så jeg fandt mig selv stå midt i livet uden den fjerneste anelse om, hvad jeg skulle gøre. Og en dag sagde en god veninde til mig: “Har du overvejet at blive terapeut? Du er så nærværende, lyttende og god til at komme med råd og vejledning.”

Og da tanken havde bundfældet sig fandt jeg en vej på den omvej, som livet havde smidt i hovedet på mig.

Nogle gange så giver livet dig citroner, men derfor kan du sagtens lave lemonade.

Tag kontrollen tilbage
– Jeg giver jer værktøjerne

Så der begyndte min rejse ind i sexologiens og parterapiens-verden. Væk fra gummistøvlerne og mod de flade sko.

Og sikke en verden jeg opdagede!

I 2021 fik jeg mine certificeringer fra sexologiskolen.dk hos Yazmin Fox.

Så når du vælger mig som terapeut vælger du en person, som brænder inderligt for sit fag. En person, som gør sit yderste for også at tænke ud af boksen og se udfordringer ovenfra.

Vi kan alle sammen ende på en omvej indimellem – og dér er det vigtigt, at du finder den terapeut, som du føler kan hjælpe dig videre – uanset hvilken sti du vælger.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, jeg kan hjælpe dig på din omvej – enten på mail eller pr. telefon.

Du kan læse mere om, hvad sexologisk terapi indebære her eller hvad parterapi er, her.

Derudover tilbyder jeg “ParSyn” et koncept udviklet af Yazmin Fox, Sexologiskolen.dk, som du kan læse mere om her.