Parforhold

ParSyn

Af 02/09/2021september 16th, 2021Der er ingen kommentarer

Hvad er ”ParSyn”?

Ligesom du tager din bil til syn hvert andet år for at sikre, at den stadigvæk overholder de lovmæssige krav indenfor sikkerhed og miljø, kan du nu gøre det samme med dit parforhold.

For er I stadigvæk på samme spor?

ParSyn er et terapeutisk redskab, som jeg bruger til at lede og coache jer, som par, igennem forskellige områder af jeres relation for at bevidstgøre jer om jeres individuelle såvel som fælles; tanker, følelser og behov.

Hvad indeholder et ParSyn?

Pakken ParSyn indeholder 5 sessioner af 1,5 times varighed, hvor emnerne er defineret på forhånd.

Emnerne er: Styrker & Svagheder, Temperament & Kommunikation, Intimitet & Sexliv, Håb & Drømme og Par-identitet & Spiritualitet.

Hver session har et nyt emne, hvor I får lov til at komme med jeres egne tanker, følelser og behov indenfor emnet. Ved sessionens afslutning vil jeg komme med feedback, guidning og hjælp.

Skulle der dukke noget op under ParSynet, som I ønsker at dykke mere ned i, så gøres dette efter Parsynets afslutning.

Hvad kan ParSyn gøre for for en par-relation?

ParSyn skal ses som en måde at komme tættere på hinanden på. En måde at lære hinanden og jeres parforhold endnu bedre at kende på. Og måske også en måde at skabe nye minder og fælles oplevelser på.

ParSyn kan f.eks. gives i gavekort til de nybagte forældre, til brudeparret eller til det par, som ønsker sig oplevelser sammen. Det kan også gives til sølvbryllupsparret eller guldbryllupsparret – kun fantasien sætter grænserne.

Du kan booke ParSyn ved at sende mig en mail eller udfylde kontaktformularen her.

Kh

Simone

Copyright Sexologiskolen/Yazminanaïs K. Fox Eisen

Tænker du at parterapi er mere for jer? Så kan du læse mere om det her

Skriv en kommentar