PARTERAPI & SAMTALETERAPI

Der kan være mange grunde til at gå i parterapi og samtaleterapi hos en sexolog og parterapeut, fordi livet ikke er en ensrettet vej, men derimod fuld af sving, vejbump og konstant i udvikling.
Hos mig er det muligt, at du kan komme alene eller sammen med din partner.

Vi er ikke, som mennesker, født med evnen til at kunne være i intime, trygge relationer. Ligesom vi ikke er født med evnen til at snøre vores snørebånd. Det er derimod evner, som vi har mulighed for at lære igennem guidning, undervisning, rådgivning og tålmodighed.
Som sexolog og parterapeut lærer jeg dig/jer, hvordan du/I kan skabe det liv, som du/I drømmer om.

Vejen til seksuel sundhed og et trygt, nærværende parforhold er ikke noget du/I behøver at gøre alene.

Jeg plejer at sige: “Det bedste tidspunkt at starte i terapi på er, når vi har det godt for så er vejen til at få det fantastisk at skimte i horisonten.”
Men uanset om du/I kommer for at nye værktøjer eller blive udfordret i et allerede velfungerende parforhold eller for at få hjælp i en svær tid er du/I dog altid mere end velkommen.

Som parterapeut hjælper jeg jer med at forstå og anerkende, at de udfordringer, I oplever ikke er noget, som I har skabt sammen, men derimod noget som I har med ind i relationen grundet jeres tilknytningstype. Jeg hjælper jer, som par, via parterapi og øvelser, som er udformet specielt til jer for at skabe en stabil, tryg og kærlig base, hvor fortidens traumer kan heales, udforskes og aflæres.

Som sexolog hjælper jeg bl.a. kvinder i alle aldre med at give slip på dårlig samvittighed, skyld og skam i forbindelse med sex, for at du kan opnå glæden ved lyst, nydelse og intimitet i hverdagen. Jeg hjælper dig via samtaleterapi, hvor jeg tager dig med på en rejse ind i, hvad lyst også er og kan være. Læs mere om forløbet “Kvinde, forstå din lyst” her.

“Kærlighed og seksualitet skal ikke føles som at gå på line uden sikkerhedsnet”
– Simone Villumsen

“Tillad andre at komme tæt på. Ude i en armslængde vil de ikke kunne såre dig, men ej heller elske dig.”

– Simone Villumsen


Andre emner indenfor parterapi og samtaleterapi:

  • Hjælp til kommunikation – formindsk misforståelser mellem dig og din partner.
  • Lyst – Forandringer i lyst / forskellig lyst
  • Samliv/sexliv i livsskift – forældreskab, sygdom, sorg

og meget mere…

Er du i tvivl om jeg er den rette terapeut for dig, så kan du læse mere om mig her og ellers er du velkommen til at ringe eller sende mig en mail på: 53557476 / simone@livetsomveje.dk, hvis du ønsker min hjælp til en udfordring/problemstilling, som ikke er nævnt her på siden.

Jeg kan tilbyde løsninger indenfor bl.a.:

Kunne du tænke dig at høre mere?

For at se flere informationer, om hvad jeg tilbyder som sexolog og parterapeut, og priser, klik på knappen til højre.