OM SIMONE VILLUMSEN

Jeg er certificeret sexolog og parterapeut i 2021 og har under uddannelsen og siden hen arbejdet selvstændigt med klienter, som tæller både par og enkeltpersoner, i samtaleterapi.

Jeg er oprindeligt uddannet landmand med speciale i kvæg, men jeg fik en arbejdsskade. Jeg befandt mig derfor selv på omveje i livet og har prøvet på egen krop, hvad det vil sige at miste fodfæste og troen på sig selv og sine relationer.

Landmandsaspektet bruger jeg dog aktivt i terapien. Det skaber nemlig en rolig og omsorgsfuld tilgang til mit arbejde, som terapeut.

Jeg modtager løbende supervision både individuelt og i gruppe.

Jeg er som menneske omdannelsesparat og det gør jeg også brug af terapeutisk.
Jeg arbejder hermeneutisk, humanistisk, samt narrativt og anvender terapeutiske teknikker indenfor Emotions Fokuseret Terapi, PREP, ACT, Narrativ terapi og Tilknytningsteorierne.

Som terapeut tager jeg ikke parti eller fortæller dig, hvad der er det rigtige for dig, men jeg guider dig til at finde frem til svarene, fordi du er eksperten i dit eget liv.

sexolog og parterapeut Viborg book tid her - Simone Villumsen

Hos Løvel Helse & Fodklinik samt online tilbyder jeg både parterapi og individuel samtaleterapi.

Privat er jeg gift og bor sammen med min mand i en landsby udenfor Viborg.

Jeg afholder kurser, foredrag og undervisning med særligt fokus på forandret lyst, det (u)perfekte parforhold og seksualundervisning.

Udover mit terapeutiske arbejde er jeg også engageret i frivilligt foreningsarbejde. Jeg er bestyrelsesmedlem hos De Kvindelige Bønder, som skaber et netværk for kvinder med interesse indenfor landbruget.

Jeg er medlem af Dansk Sexologforening og ASRT, samt en del af finddinterapeut.dk

Jeg har før i mit liv prøvet at befinde mig på livets omveje helt alene og det er også én af grundene til, at jeg blev terapeut. Ingen skal gå igennem svære og gode tider i livet alene. Jeg fandt ud af, hvor vigtigt det er at møde andre mennesker, som ved nærvær, anerkendelse og omsorg kan være et heppekor, når det går godt og en støtte, når livet smider os på omveje.

Lyder jeg som én du har lyst til at tale med? Så finder du min kontaktformular her.

Se min portræt video herunder for at lære mere om mig

Kunne du tænke dig at høre mere?

For at se flere informationer, om hvad jeg tilbyder som sexolog og parterapeut, og priser, klik på knappen til højre.