PARTERAPI & SAMTALETERAPI

Vejen til seksuel sundhed og et trygt, nærværende parforhold er ikke noget du/I behøver at gøre alene

Der kan være mange grunde til at opsøge parterapi eller ønske en samtale hos en sexolog.

  • Det kan være, at du oplever, at kontakten til din lyst er udfordret?
  • Måske du og din partner aldrig er enige længere?
  • Det kan være, at du oplever, at du lukker dig mere og mere inde i dig selv?
  • Måske er du og din partner mere venner end elskende?

Som nævnt kan der være ufatteligt mange grunde til at opsøge en terapeut, som både er sexolog og parterapeut. Seksualitet og relationer er som oftest tæt forbundne – og det er uanset om vi er i et forhold eller ej. Det er også der mange af os kommer til kort, fordi vores forældre ikke har kunne give os de redskaber vi har brug for. Eller vi har måske ikke lyst til at indvie venner og familie i vores mest private og intime udfordringer. Derfor vil det give god mening at opsøge en terapeut, som er begge dele for at få den bedste hjælp til din udfordring.
Det er bl.a. én af grundene til, at jeg har certificeret mig indenfor begge grene. En anden grund er, at mennesker ikke bliver født med evnen til at kunne være i intime, trygge relationer. Det er derimod noget, vi lærer i samspillet med andre – uanset om det er positive eller negative oplevelser vi har med andre mennesker. I samråd med mig vil du/I få værktøjerne til at kunne indgå i en sund, tryg og ligeværdig relation med andre, samt få redskaber til at udtrykke og forstå din/jeres seksualitet bedre. Det sker i samtaleterapien ved hjælp af guidning, undervisning, rådgivning og tålmodighed.

Græsset bliver grønnest dér, hvor du vander, gøder og plejer det

Jeg plejer at sige: “Det bedste tidspunkt at starte i terapi på er, når vi har det godt for så er vejen til at få det fantastisk at skimte i horisonten.”
Men uanset om du/I kommer for at nye værktøjer eller blive udfordret i et allerede velfungerende parforhold eller for at få hjælp i en svær tid er du/I dog altid mere end velkommen.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Som parterapeut har jeg særlig erfaring indenfor udforskning af nye kommunikationsmetoder, dybere og mere nærværende kontakt, forståelse og accept af, hvad parret har med sig fra tidligere relationer, samt øge bevidstheden om, at det ikke er parret, som er problemet, men derimod problemet, som skaber en afstand parret i mellem. Jeg beskæftiger mig også særligt med emnet lyst i parforholdet.

Derudover har jeg også erfaring med psykisk vold og senfølgerne efter dette.

Som sexolog hjælper jeg både mænd og kvinder med forskellige udfordringer i forhold til seksualitet, identitet, grænsesætning og mødet med dem selv. Mange klienter kommer til mig, fordi de oplever præstationsangst i forbindelse med sex eller har oplevet oftere at have sex af pligt end af lyst. Andre klienter igen kommer, fordi de har udfordringer med deres lyst og ønsker at blive klogere på og få mere kontakt til deres lyst. Derudover beskæftiger jeg mig også med det seksuelle selvbillede og selvværd, da disse to oftest hænger unægtelig sammen.
Skulle din udfordring ikke være nævnt eller er du nysgerrig på om jeg er den rette terapeut til at hjælpe dig på livets omveje? Så kontakt mig her.

Parterapi i Viborg

“Kærlighed og seksualitet skal ikke føles som at gå på line uden sikkerhedsnet”
– Simone Villumsen

“Tillad andre at komme tæt på. Ude i en armslængde vil de ikke kunne såre dig, men ej heller elske dig.”

– Simone Villumsen

Andre emner indenfor parterapi og samtaleterapi kunne være:

  • Hjælp til et sexliv I begge ønsker
  • Jalousi i parforholdet
  • Samliv/sexliv i livsskift – fra par til forældre, når den ene partner bliver syg, når den ene i parforholdet mister

og meget mere…

Er du i tvivl om jeg er den rette terapeut for dig, så kan du læse mere om mig her og ellers er du velkommen til at ringe eller sende mig en mail på: 53557476 / simone@livetsomveje.dk, hvis du ønsker min hjælp til en udfordring/problemstilling, som ikke er nævnt her på siden.

Hvad siger mine kunder?

Klientudtalelser

“Min kæreste og jeg havde nogle problemer i forholdet, som vi ikke selv kunne komme videre med. Jeg besluttede mig derfor at kontakte Simone for at få noget hjælp og vejledning og det har jeg bestemt ikke fortrudt! Jeg kan varmt anbefale Simone til andre. Hun er rigtig sød og behagelig at snakke med. Udover det, så er samtalerne med Simone særdeles brugbare. Både min kæreste og jeg er enige om, at det har styrket vores forhold, da vi har fået arbejdet med vores problemer og vi har aldrig haft det bedre sammen end vi har nu. Mit forløb med Simone var meget kort men virkelig effektivt. Jeg vil derfor anbefale Simone til alle andre, som overvejer sexolog.”

Par i 20'erneParterapi

“Simone er en fantastisk ledsager på rejsen ind i sig selv. Hun gir så meget tryghed og nærvær som har gjort, at jeg har turde give slip, åbne mig og blotte min sårbarhed, mit kaos og den indre kamp. Simone er en gave.”

KvindeIndividuel terapi

“Jeg blev mødt lige der hvor jeg var, hun "tog mig i hånden" og sammen har vi nærstuderet mit indre og det er en fantastisk spændende og givende proces. Simone er skøn, varm, imødekommende og engang imellem ret provokerende 🙂 Det er så befriende.”

KvindeIndividuel terapi

“I September 2021, startede jeg i et forløb hos Simone, omhandlende en generel mangel på lyst. Simone formåede på professionel vis, at guide mig tilbage til lysten. Dette blev gjort ved hjælp af, at finde den grundlæggende kilde til den ændrede lyst. Jeg fik nogle opgaver efter hver en session, som jeg skulle arbejde med indtil den næste session.
Forløbet hos Simone har været over min forventning, og jeg er i dag taknemmelig over, at der sidder så en kompetent kvinde der har kunne hjælpe mig. I dag kan jeg mærke min lyst i hver en ting jeg foretager mig, og i fald jeg skulle gå nogle skridt tilbage, så har jeg modtaget faktiske redskaber som jeg kan bruge til, at finde tilbage til vejen.
Jeg kan derfor varmt anbefale et forløb hos Simone. Hun er behagelig at tale med, og hun har formået at skabe en tryk atmosfære, hvor i jeg har turdet åbne op.”

Kvinde 23 årForløb: Kvinde, forstå din lyst

Kunne du tænke dig at høre mere?

For at se flere informationer, om hvad jeg tilbyder som sexolog og parterapeut, og priser, klik på knappen til højre.