KONTAKT SEXOLOG & PARTERAPEUT SIMONE VILLUMSEN

“Du behøver ikke gå på omvejene i dit liv alene. Vi kan nemlig alle have brug for en lygteholder.”

– Simone Villumsen

Har du et spørgsmål?
Brug gerne kontakt formularen

  Kontaktinformationer

  Simone Villumsen
  Tlf. nr.: 53557476
  Mail: simone@livetsomveje.dk

  Kliniklokale: Tinggade 23, 8830 Tjele

  *Når du kontakter mig og der aftales en tid forbeholder jeg mig retten til at oprette dig i mit bookingsystem.
  På den måde får du påmindelser om vores aftaler.

  Book din tid direkte her

  Hvad siger mine kunder?

  Klientudtalelser

  “Min kæreste og jeg havde nogle problemer i forholdet, som vi ikke selv kunne komme videre med. Jeg besluttede mig derfor at kontakte Simone for at få noget hjælp og vejledning og det har jeg bestemt ikke fortrudt! Jeg kan varmt anbefale Simone til andre. Hun er rigtig sød og behagelig at snakke med. Udover det, så er samtalerne med Simone særdeles brugbare. Både min kæreste og jeg er enige om, at det har styrket vores forhold, da vi har fået arbejdet med vores problemer og vi har aldrig haft det bedre sammen end vi har nu. Mit forløb med Simone var meget kort men virkelig effektivt. Jeg vil derfor anbefale Simone til alle andre, som overvejer sexolog.”

  Par i 20'erneParterapi

  “Simone er en fantastisk ledsager på rejsen ind i sig selv. Hun gir så meget tryghed og nærvær som har gjort, at jeg har turde give slip, åbne mig og blotte min sårbarhed, mit kaos og den indre kamp. Simone er en gave.”

  KvindeIndividuel terapi

  “Jeg blev mødt lige der hvor jeg var, hun "tog mig i hånden" og sammen har vi nærstuderet mit indre og det er en fantastisk spændende og givende proces. Simone er skøn, varm, imødekommende og engang imellem ret provokerende 🙂 Det er så befriende.”

  KvindeIndividuel terapi

  “I September 2021, startede jeg i et forløb hos Simone, omhandlende en generel mangel på lyst. Simone formåede på professionel vis, at guide mig tilbage til lysten. Dette blev gjort ved hjælp af, at finde den grundlæggende kilde til den ændrede lyst. Jeg fik nogle opgaver efter hver en session, som jeg skulle arbejde med indtil den næste session.
  Forløbet hos Simone har været over min forventning, og jeg er i dag taknemmelig over, at der sidder så en kompetent kvinde der har kunne hjælpe mig. I dag kan jeg mærke min lyst i hver en ting jeg foretager mig, og i fald jeg skulle gå nogle skridt tilbage, så har jeg modtaget faktiske redskaber som jeg kan bruge til, at finde tilbage til vejen.
  Jeg kan derfor varmt anbefale et forløb hos Simone. Hun er behagelig at tale med, og hun har formået at skabe en tryk atmosfære, hvor i jeg har turdet åbne op.”

  Kvinde 23 årForløb: Kvinde, forstå din lyst

  Kunne du tænke dig at høre mere?

  For at se flere informationer, om hvad jeg tilbyder som sexolog og parterapeut, og priser, klik på knappen til højre.